‘Ajax betaalt meer dan vier miljoen voor aanwinst uit Heerenveen’

Eerder vandaag werd bekend dat Kik Pierie hoogstwaarschijnlijk de overstap gaat maken naar Ajax. Met de transfer zou een bedrag van 4 miljoen euro gemoeid zijn. Maar volgens clubwatcher van de Friezen Sander de Vries gaat het zelfs om 5 miljoen.

De Vries, journalist van het Algemeen Dagblad en de Leeuwarder Courant, schrijft op Twitter: “SC Heerenveen krijgt zo’n 5 miljoen euro voor Pierie. Club heeft daarnaast een doorverkooppercentage bedongen. Knappe deal voor verdediger die nog maar één jaar contract heeft.”

Het is nog onduidelijk welke rol Ajax voor ogen heeft met Pierie. Er is gesuggereerd dat de koploper hem mogelijk direct weer gaat uitlenen.

 

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer