‘Ajax kan 65 miljoen euro gaan vangen voor deze speler’

Het gaat Ajax de laatste tijd ongekend voor de wind. In Europa hebben ze weer naam gemaakt en ze staan bovenaan in de strijd om de landstitel. Daarentegen staat wel het naderende vertrek van een aantal sterspelers. Zo ook voor David Neres. Volgens Süleyman Özturk gaat de club een prachtig bedrag verdienen aan een mogelijke zomertransfer.

“Hij doet in al die Europese wedstrijden dingen… Dat kan nog wel een leuke transfersom gaan opleveren”, concludeert de journalist van Voetbal International. “Het is een Braziliaan, dat helpt ook voor je marktwaarde. Er komt een Copa América aan, misschien wordt Neres geselecteerd.”

Özturk vervolgt: “Ajax kan strask 65 miljoen euro gaan vragen. Ik denk niet dat clubs dan appen, mailen of faxen: zijn jullie gek geworden? Nee, die betalen dat gewoon voor Neres.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer