‘PSG zinspeelt op wraak en legt monsterbod neer bij Ajax’

PSG aast op revanche voor de verloren transfer van Frenkie de Jong. De grootmacht uit Parijs dacht beet te hebben wat betreft Frenkie de Jong maar ze grepen op het laatste moment mis.

In een eerder stadium werd de nummer één van de Ligue 1 al in verband gebracht met Donny van de Beek, maar volgens verschillende media wil de grootmacht pas echt ver gaan voor de handtekening van Matthijs de Ligt. Oefenmeester Thomas Tuchel beschikt al over een groot aantal centrumverdedigers (Thiago Silva, Marquinhos, Presnel Kimpembe en Thilo Kehrer), maar dat maakt hem en clubvoorzitter Nasser Al-Khelaifi niet zoveel uit: er kan er nog wel eentje bij.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Daarom zou Paris Saint-Germain dan ook een officieel bod van 75 miljoen euro uitgebracht hebben op De Ligt en daarbovenop krijgt Ajax uitzicht op verschillende bonussen. De Parijzenaars willen dieper in de buidel tasten voor de jonge international van het Nederlands elftal dan het bovengenoemde Barça, dat vooralsnog op 60 miljoen euro plus bonussen mikt. Desondanks is de voorkeur van De Ligt inmiddels wel bekend: hij wil naar Catalonië verhuizen.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer