‘Atletico Madrid brengt officieel bod uit op Nicolas Tagliafico’

Atletico Madrid wil zich versterken met Ajax-back Nicolas Tagliafico. Daarom hebben ze een officieel bod van 20 miljoen euro neergelegd bij de Amsterdammers.

Bij Atlético ziet men in Tagliafico een goede vervanger voor Filipe Luis, die op leeftijd begint te raken en steeds vaker geblesseerd is. Vermoedelijk zijn de Madrilenen wel bereid om hun bod één of meerdere keren te verhogen. Duidelijk is wel dat Ajax veel winst gaat maken op zijn linksback, die voor 4 miljoen euro op de kop werd getikt bij Independiente.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Volgens Marca Claro heeft Tagliafico in samenspraak met zijn team aan zaakwaarnemers besloten dat het tijd is voor een nieuwe stap. Hij heeft bovendien een voorkeur voor een transfer naar de Primera División, omdat dat taaltechnisch het makkelijkst is. Hij heeft wat dat betreft dan ook meerdere opties, want ook Real Madrid en FC Barcelona zouden hem wel willen hebben.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer