‘Slecht nieuws voor Juventus in aanloop met clash tegen Ajax’

Slecht nieuws voor Juventus in aanloop met de clash met Ajax. De Oude Dame heeft namelijk een waslijst met geblesseerden.

Het medium Calciomercato weet dat vooral de situatie van Douglas Costa penibel is. De Braziliaanse vleugelspits moet volgende week een aantal tests ondergaan, maar het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat hij geopereerd moet worden en het tweeluik met Ajax mist.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Dat zou goed nieuws zijn voor de Amsterdammers, want Noussair Mazraoui is er in de Johan Cruijff ArenA niet bij door een schorsing. Tegen Real Madrid had de Marokkaan bovendien moeite met de snelheid van Vinícius Júnior en Costa is vermoedelijk nog wel wat rapper… Daar houdt het echter nog niet mee op in Turijn, want ook Andrea Barzagli, Sami Khedira en Mattia De Sciglio zitten in de lappenmand. Zij zijn vermoedelijk wel op tijd hersteld voor de wedstrijden tegen Ajax.

Het is nog eventjes de vraag of Cristiano Ronaldo de Johan Cruijff ArenA zal bezoeken. Bij de overwinning van Juventus op Atlético Madrid greep de Portugese superster naar zijn kruis ten overstaan van de supporters van de Madrilenen en het is mogelijk dat de UEFA hem hiervoor straft. In dat geval zal Ronaldo één wedstrijd geschorst worden.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer