‘Ajax aast op piepjonge doelpuntenmachine uit Honduras’

Ajax heeft een nieuwe doelpuntemachine op het oog. Het gaat om de pas 15-jarige Iverson Sacaza. Dit weet het medium Diez te melden.

Sacaza is een jeugdige aanvaller uit Honduras die momenteel voor het Spaanse A.D. Juventud Canario uitkomt. In elf wedstrijden wist hij al zeventien keer te scoren. “Er zijn verschillende clubs bij wie hij is opgevallen. We vinden het liefst een club in Madrid, zodat hij hier kan blijven en niet weg hoeft van zijn familie”, stelt zijn zaakwaarnemer Juan Pablo in gesprek met Diez.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

“Enige tijd geleden werd Ajax genoemd, maar we laten ons niet gek maken. We blijven rustig, omdat we graag met hem in Madrid willen werken. Hij is een jongen voor de toekomst, zijn cijfers weerspiegelen dat.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer