VERNEDERING! Atlético-supporters zetten Real Madrid voor schut met Ajax-actie

Afgelopen dinsdag verloor Real Madrid met 1-4 in eigen huis van Ajax en werden hierdoor uitgeschakeld in de Champions League. Iets wat bij de supporters van Atletico Madrid wel kan worden gewaardeerd.

VANDAAG MAN UNITED – ARSENAL! KRIJG MAAR LIEFST 30KEER JE INZET TERUG WANNEER UNITED DEZE POT WEET TE WINNEN!!

DIT IS SERIEUS!!

De ploeg van oefenmeester Diego Simeone nam het op zaterdag op tegen Leganés en won met 1-0 door een doelpunt van middenvelder Saúl Ñíguez. Om nog wat zout in de wonde van Real te strooien bezochten veel fans van Atlético het Estadio Wanda Metropolitano uitgedost in Ajax-kledij, met sjaals van de Amsterdammers en andere attributen. Ook werd er het een en ander gescandeerd, onder meer over coach Santiago Solari van De Koninklijke.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer