‘Verkoop voor een prikkie bij Ajax lonkt voor Nico Tagliafico’

Ajax gaat verschrikkelijk cashen met de verkoop van Frenkie de Jong en zeer waarschijnlijk Matthijs de Ligt maar ook Nicolas Tagliafico is na dit seizoen waarschijnlijk vertrokken. En dan niet tegen een ongekend megabedrag.

Het Britse medium The Daily Mail noemt een bizar lage vraagprijs: een kleine tien miljoen euro. Arsenal en Atlético Madrid zouden dit bedraag met alle liefde op tafel willen leggen voor de 26-jarige Tagliafico. Zeker na diens uitmuntende optredens tegen Real Madrid.

VANDAAG MAN UNITED – ARSENAL! KRIJG MAAR LIEFST 30KEER JE INZET TERUG WANNEER UNITED DEZE POT WEET TE WINNEN!!

DIT IS SERIEUS!!

Het is echter maar de vraag of het medium de juiste informatie bezit. Tagliafico werd ruim een jaar geleden al voor circa 4 miljoen euro aangetrokken door Ajax en gezien zijn huidige status is ‘slechts’ een verdubbeling van dat bedrag opmerkelijk laag te noemen. Een transfersom van minstens 20 tot 30 miljoen euro ligt meer voor de hand.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer