‘Erik ten Hag wijzigt opstelling Ajax voor duel met Real Madrid’

Vanavond staat de kraker tussen Ajax en Real Madrid op het programma. Een erg mooi affiche natuurlijk. De Amsterdammers zullen volgens het Algemeen Dagblad waarschijnlijk gaan aantreden met een gewijzigde formatie. David Neres wordt in de basis verwacht.

De krant denkt echter dat de vleugelspits nu linksvoor staat, zodat Dusan Tadic in de punt van de aanval kan spelen. Aan de andere kant wordt de Serviër, die eerder dit seizoen al een paar keer op nummer negen stond opgesteld in het miljardenbal, geflankeerd door Hakim Ziyech. Klaas-Jan Huntelaar en Kasper Dolberg zitten op de bank.

Na de wedstrijd tussen Ajax en Heracles Almelo (1-0 verlies) konden we lezen dat Frenkie de Jong en Nicolás Tagliafico ietwat onzeker waren voor het duel met De Koninklijke, maar het AD vermoedt dat beide smaakmakers ‘gewoon’ in actie zullen komen. Over de eerstgenoemde vertelde oefenmeester Erik ten Hag op de persconferentie al: “Hij is fit. Hij zal nog meer gemotiveerd zijn als aanstaand speler van Barcelona om tegen Real te spelen. Maar iedereen zal die motivatie hebben.” De coach stelde dat hij hoopt te stunten: “Real Madrid is natuurlijk de grote favoriet. Het is onze uitdaging om te laten zien hoe dichtbij we zitten.”

Verwachte opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Schöne, De Jong, Van de Beek; Ziyech, Tadic, Neres.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer