‘Droomtransfer Matthijs de Ligt zeer onzeker’

Beide partijen zien een transfer wel zitten. We hebben het over Matthijs de Ligt en FC Barcelona. Toch is het zeer onzeker of het tot een akkoord komt tussen beide partijen.

Volgens Catalunya Radio heeft FC Barcelona in november een opvallend verzoek neergelegd bij de Oranje-international. Technisch directeur Éric Abidal zou kenbaar hebben gemaakt dat De Ligt zijn salariseisen moet verlagen om in aanmerking te komen voor een overgang naar Camp Nou. De Fransman zou de sportieve waarde van de transfer hebben benadrukt.

Het lijkt FC Barcelona en De Ligt vooralsnog niet gelukt om tot een akkoord te komen. Sterker nog: zaakwaarnemer Mino Raiola staat er juist om bekend dat hij het maximale uit de deals haalt. De centrale verdediger zelf wil dolgraag met Frenkie de Jong naar Catalonië verhuizen, maar de financiële eisen zijn voor Barcelona vooralsnog een fors obstakel.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer