WAT EEN GELD! ‘Ajax verdient liefst 156 miljoen euro met dubbeldeal’

Ajax kan ongekend gaan cashen deze zomer. Met de verkoop van Frenkie de Jong wordt er al minimaal 75 miljoen euro binnengehaald en Barcelona wil nu ook nog Matthijs de Ligt gaan overnemen van de Amsterdammers.

Volgens journalist Oriol Domenech, die als een van de eersten aankondigde dat Frenkie de Jong naar Camp Nou zou gaan transfereren, ligt FC Barcelona ook op poleposition om de handtekening van de centrumverdediger te scoren. Directeur spelerszaken Marc Overmars zou richting voorzitter Josep Maria Bartomeu gecommuniceerd hebben dan De Ligt een bedrag van 70 miljoen euro moet kosten en die vraagprijs is marktconform te noemen, zeker omdat Paris Saint-Germain, Bayern München en Juventus óók zaken willen doen.

De grootmacht uit Catalonië heeft wat probleempjes met zijn liquiditeit door de regels met betrekking tot Financial Fair Play, maar als die opgelost zijn (bijvoorbeeld door een prominente speler te verkopen) is men bereid om aan de wensen van Ajax te voldoen. Dat betekent dat er een dubbeldeal ter waarde van 156 miljoen euro op stapel staat (86 miljoen euro voor De Jong, 70 miljoen euro voor De Ligt).

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer