BREAKING: ‘Real Madrid gaat officieel bod uitbrengen op Ajax-speler’

Real Madrid heeft genoeg gezien en gaat op korte termijn een bod uitbrengen op een speler van Ajax. Het gaat om centrale verdediger Matthijs de Ligt. Marc Overmars wil 70 miljoen euro voor hem ontvangen en FC Barcelona kan niet verder gaan dan 60 miljoen. ‘De Koninklijke’ kan dit wel en wil Barca nu een hak gaan zetten.

Dit weet het medium Don Balon te melden. Real Madrid denkt er zelfs wel uit te kunnen komen met Ajax. De vraag is alleen of men de Oranje-international kan verleiden tot een overstap naar het Bernabéu, waardoor De Ligt plotseling tegenover De Jong komt te staan.

 

 

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!