AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

BREAKING: Frenkie de Jong voor 90 miljoen euro naar Barcelona

Een lange tijd leek het erop dat Frenkie de Jong zijn carriere zou voortzetten bij PSG maar zijn volgende bestemming lijkt nu echt Barcelona te gaan worden. De Catalanen willen maar liefst 90 miljoen euro voor hem betalen. Dit weet de Telegraaf te melden.

Er waren verschillende clubs in de race voor de handtekening van De Jong. “Ook bij Manchester City en Juventus stond De Jong op de radar, maar zij vielen al in een eerder stadium af. De Italianen vonden de vraagprijs te gortig en City kan zich financieel geen grote uitgaven permitteren nu de UEFA in het kader van Financial Fair Play een boekenonderzoek doet bij de kampioen van Engeland.”

Vermoedelijk mogen we deze maand nog een officiële aankondiging verwachten. “Het is niet bekend wanneer Ajax en FC Barcelona de deal wereldkundig zullen maken. Ajax en De Jong hebben altijd gezegd dat een eventuele transfer bij voorkeur voor 31 januari beklonken moet worden, zodat de middenvelder zich de rest van het seizoen kan focussen op Ajax en het winnen van de landstitel en de KNVB-beker en een succesvolle Champions League-campagne.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.