Spelers Benfica: ‘Wij verdienden de volle winst tegen Ajax’

Benfica speelde gisteren met 1-1 gelijk tegen Ajax in de Champions League. De spelers van de club uit Lissabon vonden dat ze recht hadden op meer.

Volgens spits Jonas werden de Amsterdammers bij tijd en wijle compleet weggespeeld. Hij zegt tegen Record: “Het was van onze kant een erg goede wedstrijd. We hadden vaker kunnen scoren en het resultaat is zeker niet terecht te noemen. Ajax heeft wel een goed team hoor, maar Benfica verdiende de overwinning. In de laatste minuut wilde de bal er maar niet in en daar balen we van, maar we mogen trots zijn.”

Linksback Grimaldo vult aan: “We speelden eigenlijk uitstekend en waren de enige ploeg die de volle winst verdiende… We zitten in een fase waarin we gewoon ontzettend weinig geluk hebben. Ook in de tweede helft vond ik ons helemaal niet slecht. Ajax scoorde uit het niets en pakte zo een gelijkspel. Het gedrag van de fans? Ze zijn niet blij, dat snappen we, maar ze moeten ons wel steunen. Op dit moment staan ze niet achter het team en daar zijn we niet blij mee.”

Buitenspeler Cervi heeft het laatste woord: “We kwamen in de aanval steeds net wat te kort. We hadden deze wedstrijd echt wel kunnen winnen, maar het is zoals het is. Als de bal er niet in gaat… Tja, hier balen we wel heel erg van hoor

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer