David Neres: ‘Denk dat hij het geweldig gaat doen bij Sporting’

In het verleden speelde David Neres onder trainer Marcel Keizer bij Ajax. Momenteel staat de oefenmeester in de belangstelling van Sporting Lissabon. De Braziliaan stelt dat vooral de fans de winnaar zullen zijn van het trainersnieuws.

Aan de krant A Bola vertelt de aanvaller over Keizer: “Hij is een goede trainer. Ik heb hem een tijdje meegemaakt bij Ajax. Ik denk dat hij veel kan toevoegen aan Sporting. Hij heeft alles om te slagen. Hij heeft echt de mindset van Ajax en wil dus altijd mooi voetbal spelen met veel balbezit. Daarnaast is hij een rustig persoon.”

Sporting heeft al een afkoopsom van ongeveer 500.000 euro betaald aan Al-Jazira voor de Nederlandse coach. Volgens de laatste berichten uit Portugal wordt hij op vrijdagochtend gepresenteerd in het Estádio José Alvalade, waar hij onder meer aan de slag zal gaan met spits Bas Dost.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer