‘Noussair Mazraoui kan een droomtransfer maken’

De ontwikkeling van Noussair Mazraoui gaat snel. De rechtsback brak dit seizoen door in de hoofdmacht bij Ajax en kan nu al rekenen op de interesse van een grootmacht.

Volgens de Spaanse roddelmedia trok er onlangs een afvaardiging van FC Barcelona naar de Johan Cruijff ArenA om Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt te bekijken. De talentenjagers van de Catalanen raakten in de desbetreffende wedstrijd van de Amsterdamse Eredivisie-topclub echter zeer onder de indruk van de kwaliteiten van Noussair Mazraoui. De Marokkaanse international is van nature een middenvelder, maar presteert uitstekend op de rechtsbackpositie in onze hoofdstad.

Meer informatie wordt er niet gegeven… en het kan natuurlijk heel goed dat de vleugelverdediger op de radar van Barça is komen te staan. Als we alle transfergeruchten echter moeten geloven, dan is het misschien slimmer voor de werkgever van Lionel Messi en Luis Suárez om heel Ajax maar op te kopen. Naast de bovengenoemde spelers zouden namelijk ook de namen van Donny van de Beek en Nicolás Tagliafico op het verlanglijstje van technisch directeur Éric Abidal staan.

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer