‘Juventus zet Mino Raiola in om Ajacied te overtuigen’

Juventus heeft één naam van Ajax hoog op haar lijstje staan. En dat is dit van rots in de branding Matthijs de Ligt.

Tuttosport schreef eerder vandaag al dat de clubleiding van de regerend landskampioen van de Serie A inmiddels contact heeft gezocht met directeur spelerszaken Marc Overmars. Die laatste zou aangegeven hebben dat de Amsterdamse Eredivisie-topclub in ieder geval 50 miljoen euro wil verdienen met de verkoop van de international van het Nederlands elftal, maar dat is niet zo’n heel groot probleem voor de Italianen.

De Ligt heeft vooral zelf een belangrijke keuze te maken. Hij wordt namelijk begeerd door half Europa en heeft de clubs dus voor het uitkiezen. Volgens de Italiaanse media heeft Juventus echter een troef in handen: de goede relatie die de grootmacht onderhoudt met zaakwaarnemer Mino Raiola, die de belangen van de stopper behartigt. De spelersmakelaar zou ingezet zijn om de Ajacied te overtuigen.

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer