‘FC Barcelona heeft verrassend en slecht nieuws voor Matthijs de Ligt’

Het zag er naar uit dat FC Barcelona er alles aan wilde doen om Matthijs de Ligt op korte termijn binnen te halen maar dat lijkt volgens het medium AS nu anders te liggen.

De Ligt staat wel op de verlanglijst van Barcelona, maar is zeker niet de belangrijkste kandidaat om Gerard Piqué op te volgen. De Nederlander komt pas in beeld wanneer twee andere opties onhaalbaar blijken. Milan Skriniar van Internazionale is de belangrijkste gegadigde om de Catalaanse defensie te versterken.

Wanneer Skriniar niet komt, zet Barcelona volledig in op de komst van de beresterke Kalidou Koulibaly, die nu nog voor Napoli speelt. Pas als ook Koulibaly niet naar Spanje komt, wordt De Ligt een serieuze optie. Dat heeft er alles mee te maken dat Barcelona denkt dat Skriniar en Koulibaly per direct goed genoeg zijn, terwijl De Ligt tijd nodig zal hebben om zich aan te passen aan het niveau.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer