KASSA: ‘Ajax maakt megawinst op Nicolás Tagliafico’

Ajax lijkt met Nicolas Tagliafico een schot in de roos te hebben gekocht. De Argentijn was zelf vorige week aanvoerder bij het nationale team. Ook bij Ajax is hij al sinds zijn komst een zekerheidje. Dit is ook andere clubs opgevallen.

Volgens de Argentijnse media wordt de achterhoedespeler de laatste tijd volop bekeken door ploegen uit de Europese subtop met interesse. Eerder werd Tagliafico al aan de Premier League-ploeg Newcastle United gelinkt, maar de Magpies wilden naar verluidt niet meer dan 8 miljoen euro betalen. Dat was al niet genoeg om hem naar Engeland te lokken en volgens de laatste geruchten is de Argentijn nu nog veel duurder geworden.

Sevilla zou hem op termijn wel naar het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán willen halen, maar er zijn meer clubs die denken aan een samenwerking. Er zal echter minimaal 15 tot 20 miljoen euro betaald moeten worden voor Tagliafico en dat betekent dat Ajax hoe dan ook een mooie winst gaat maken. Directeur spelerszaken Marc Overmars betaalde immers 4 miljoen euro voor de back aan Independiente. Gaan we uit van een transfersom van 20 miljoen euro, dan is de verdediger dus in korte tijd vijf keer zoveel waard geworden.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer