Frank de Boer wilde Inter Milan-speler naar Ajax brengen

Bij Ajax kende Frank de Boer een hele goede periode als trainer. In zijn vijf jaar aan het roer werden de Amsterdammers maar liefst vier keer kampioen van Nederland. Avonturen daarna bij Inter Milan en Crystal Palace waren minder succesvol te noemen.

Vooral zijn periode in Italië was bedroevend. Toch had op zijn minst één iemand liever gezien dat De Boer langer de tijd had gekregen van Inter: Senna Miangue. De Belgische vleugelverdediger kreeg onder de Nederlandse coach kansen in de hoofdmacht, maar belandde na De Boers vertrek ook weer net zo hard op een zijspoor.

“Mijn carrière had er waarschijnlijk anders uitgezien als hij gebleven was”, reageert Miangue, die deze transferzomer een huurtransfer naar Standard Luik heeft gemaakt, in De Gazet van Antwerpen. De Boer leverde Miangue zelfs nog bijna een transfer op, naar Amsterdam: “Ik weet wel dat De Boer mijn naam bij Ajax heeft laten vallen, maar daar heb ik niets meer over gehoord. Het belangrijkste is dat ik nu bij Standard zit.”

Miangue is een 21-jarige, bijna twee meter lange vleugelverdediger. In 2014 verruilde de jeugdinternational België voor Inter Milan, dat hem in 2017 ook al verhuurde aan Cagliari.

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer