AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

De Boer: ‘Vind dat Ziyech beste fungeert als rechtsbuiten’

Hakim Ziyech speelt bij Ajax op de rechtsbuitenpositie. Zelf speelt hij liever op een positie op het middenveld. Dit zei hij in een interview na de wedstrijd tegen Heracles Almelo.

Ronald de Boer, voormalig speler van de Amsterdammers, sprak zich in de studio van Fox Sports uit over de ideale positie van de Marokkaan: ”Er zijn natuurlijk discussies gaande of hij op het middenveld of rechtsbuiten moet. Ik vind nog steeds dat hij op dit moment het beste fungeert als rechtsbuiten.”.

”Hij kan het zelf invullen wanneer hij naar binnen komt. Hij heeft de techniek en het inzicht om gevaarlijk te worden. Op dit moment gebeurt het echter niet en dan krijg je kritiek”, weet De Boer uit ervaring.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.