AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft het slechtste elftal uit de geschiedenis van de club’

PSV werd gisteren voor de 22ste keer kampioen van Nederland. Volledig terecht volgens Aad de Mos. “PSV heeft spelers heeft die de stap naar de Europese top kunnen maken”, doelt De Mos op Memphis Depay, Jetro Willems en ‘in mindere mate ook Georginio Wijnaldum’.

Waar PSV steeds sterker lijkt te worden, blijft de concurrentie achter. “Ajax heeft echt het slechtste elftal uit de geschiedenis van de club”, zo zegt De Mos in gesprek met Voetbal International. “De jonge spelers van trainer Frank de Boer worden kwaliteiten toebedeeld die ze in mijn ogen niet kunnen waarmaken.” De oud-trainer wijst vooral naar Ricardo Kishna en Anwar El Ghazi. “Dat dit Ajax op de tweede plaats staat, zegt alles over het niveau van de Eredivisie. De meeste jongens zijn absoluut Ajax-onwaardig.”

In de ogen van De Mos heeft een aankoopbeleid van Ajax gefaald. PSV haalde met Luuk de Jong en Andres Guardado twee topspelers binnen en de Amsterdammers haalden Niki Zimling, Nick Viergever, Richairo Zivkovic en eerder Mike van der Hoorn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.