AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Bij Ajax zou Van der Vaart ook geen basisplaats hebben’

Rafael van der Vaart komt er de laatste maanden niet meer aan te pas bij zijn club HSV. Een terugkeer naar Ajax zou een optie zijn, maar of de Amsterdammers daar zo happig op moeten zijn is de vraag. Dit zegt Henk Spaan in een gesprek met Het Parool.

“Rafael kan er zelf niks aan doen dat zijn naam wordt genoemd in een rijtje oud-spelers dat bij Ajax zijn ervaring kon lenen aan een jonge selectie. Van der Vaart zou bij De Boer niet spelen” “Voor het middenveld mist hij het loopvermogen. Voor de positie van nummer zes de meedogenloosheid en de snelheid”, vervolgt de journalist over Van der Vaart. “Het zegt niks over de kwaliteit van Van der Vaart. Een voetballer moet de trainer zoeken die past bij zijn talenten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.