AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax wil af van Mike van der Hoorn

Ajax gaat komende zomer de bezem door de selectie halen. De Amsterdammers willen volgend seizoen weer kampioen worden en er moet goed spel op de mat worden gelegd. Niklas Moisander vertrekt naar Sampdoria en ook huurling Niki Zimling moet terug naar FSV Mainz.

De Telegraaf meldt verder dat Mike van der Hoorn ook mag vertrekken bij Ajax. Trainer Frank de Boer was afgelopen maandag nog positief over de verdediger, maar toch mag Van der Hoorn vertrekken bij een aannemelijk bod. Ajax betaalde in 2013 nog 4 miljoen euro aan FC Utrecht voor de diensten van de verdediger, maar hij wist het in Amsterdam niet waar te maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.