AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax meldt zich officieel voor Nemanja Gudelj

Nemanja Gudelj mag zich in de serieuze belangstelling heugen van Ajax. De Amsterdammers hebben zich officieel bij AZ gemeldt voor de dynamische middenvelder. Dit weet technisch directeur Earnest Stewart van AZ te bevestigen.

Daarmee staat het Ajax vrij om de onderhandelingen over een contract echt te beginnen. Zelf hulde Gudelj zich eerder op de dag in stilzwijgen. “Ik wil niet praten over een transfer, want er is geen transfer”, reageerde de middenvelder op de berichten. De Servische international kan voor een gelimiteerd bedrag van zes miljoen euro de overstap maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.