‘Ajax overtuigt van kwaliteiten en gaat drie miljoen overmaken naar Leverkusen’

Aan veel speeltijd kwam hij nog niet toe bij Ajax maar toch lijken de Amsterdammers overtuigt te zijn geraakt van zijn kwaliteiten. Volgens de Telegraaf zou Ajax nu overwegen om de vastgestelde transfersom van drie miljoen euro over te maken aan Bayer Leverkusen voor Arkadiusz Milik.

Ajax huurt Milik twee seizoenen van de Duitse club en bedong bij de huurovereenkomst een optie tot koop ter waarde van zo’n 2.8 miljoen euro. De technische staf van Ajax is na enkele maanden echter al zeker van een verlengde samenwerking met de spits en wil proberen Milik in de winterstop definitief vast te leggen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.