AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Luis Suarez met open armen ontvangen in Uruguay

Luis Suarez heeft gisteren het trainingskamp van Uruguay verlaten en naar zijn vaderland gevolgen. Op de luchthaven werd hij verwelkomd door honderden fans.

Suarez kreeg door de FIFA een zware straf opgelegd naar aanleding van het bijten van tegenstander Chiellini in het duel met Italie. Maar liefst vier maanden mag hij niet meer voetballen. Ook niet voor zijn club Liverpool.

“Luis is erg aangedaan”, zei Wilmer Valdez, voorzitter van de Uruguayaanse voetbalbond. “Hij kan zonder twijfel volledig op ons rekenen, als voetballer en als mens.” De oma van Suarez liet aan Reuters weten dat haar kleinzoon “als een hond wordt behandeld”. Uruguay speelt zaterdag zonder Suarez in de achtste finale tegen Colombia.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.