AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-verdediger gaat niet in op avances van Italiaanse topclub’

Ajax hoeft niet te vrezen voor een vertrek van Joel Veltman. De verdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van Napoli, maar hij ziet zelf niets in een vertrek naar Napels.

Johan Wins, zaakwaarnemer van Veltman, sluit een vertrek van zijn cliënt bij Ajax uit. “Veltman is een speler met een grote toekomst. Hij heeft de kop, de voeten, de uitstraling en de kwaliteiten die veel anderen van zijn leeftijd niet hebben. Napoli is ook een geweldige club en de interesse is vleiend, maar de kans dat Veltman vertrekt, is klein. Joël heeft net een nieuw contract getekend en bij Ajax zal er de komende maanden sowieso weinig veranderen”, aldus Wins tegen Area Napoli.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.