AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Vaste Ajax-mandekker zet krabbel onder nieuw contract

Ricardo van Rhijn blijft ook de komende seizoenen nog het shirt van Ajax dragen. Hij heeft een akkoord bereikt over een contract dat het tot 2018 gaat binden aan de Amsterdammers. Alleen de laatste details moeten nog worden uitgewerkt.

Van Rhijn (22) doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte in het seizoen 2011/2012 zijn debuut in het eerste elftal. Inmiddels is de verdediger niet meer weg te denken uit het elftal van trainer Frank de Boer. Eerder bereikte de Amsterdamse club met de doorgebroken jeugdspelers Joël Veltman en Davy Klaassen al overeenstemming over een langer verblijf in de ArenA.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.