AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax – SC Cambuur voortaan bestempeld als risicoduel

De wedstrijden tussen Ajax en SC Cambuur zullen voortaan worden benaderd als risicoduels. Dit heeft de gemeente Amsterdam besloten.

Bij elk sportief treffen tussen beide clubs worden meer politieagenten ingezet en supporters morgen alleen nog met een verplichte buscombie de wedstrijd bezoeken. Die maatregelen willen burgemeester Eberhard van der Laan en de Amsterdamse politie treffen, meldt het ANP. Dit is een gevolg na de rellen van 9 maart. Supporters van beide clubs gingen toen rond het stadion van de Amsterdammers met elkaar op vuist.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.