AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Kolbeinn Sigthorsson is klaar bij Ajax, en schakelt zijn broer in’

Kolbeinn Sigthorsson is uit op een transfer bij Ajax. De aanvaller is opzoek naar een nieuwe uitdaging. Met Ajax wou hij kampioen van Nederland worden, en dit is inmiddels ruimschoots gelukt. Een land als Engeland spreekt hem wel aan. Hij gaat zich de komende tijd orienteren, zegt hij in gesprek met het AD.

De voormalig speler van AZ Alkmaar heeft broer en zaakwaarnemer Andri Sigþórsson de opdracht gegeven om een nieuwe club te zoeken. De IJslander sluit echter niet uit dat hij zich in juni gewoon weer in Amsterdam zal melden.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.