AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Christian Poulsen vertrekt bij Ajax

Christian Poulsen is bezig aan zijn laatste seizoen bij Ajax. Hij had een aanbieding om zijn contract met één seizoen te verlengen, maar daar gaat hij niet op in. het is nog onbekend waar de middenvelder zijn toekomst ligt.

”Christian is beide seizoenen die hij hier heeft gespeeld van grote toegevoegde waarde geweest. Dat drukt hij niet uit in doelpunten of assists maar op een andere manier. Bijvoorbeeld door zijn winnaarsmentaliteit. Hij is altijd topfit, leeft als een absolute topsporter en brengt ontzettend veel internationale ervaring mee”, aldus directeur voetbalzaken Marc Overmars op het digitale thuis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.