AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil optie tot koop bedingen op talentvolle Poolse aanvaller’

Ajax lijkt echt werk te willen maken van Arkadiusz Milik. De Amsterdammers zijn momenteel met Bayer Leverkusen in onderhandeling over een transfer. Eerdere berichten over een tweejarige huurperiode zouden niet waar zijn. Dit weet de Telegraaf te melden.

Ajax wil de twintigjarige Milik volgend seizoen inderdaad huren, maar heeft geen interesse in een tweede seizoen op huurbasis. Wel praten de Amsterdammers met Bayer Leverkusen over een optie tot koop. Het is nog onduidelijk of de Duitse topclub, die de spits dit seizoen bij FC Augsburg stalde, bereid is om akkoord te gaan met een dergelijke optie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.