AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ricardo Kishna: ‘Kan alleen maar lachen om reactie van Janmaat’

Ricardo Kishna is zelfverzekerd. Na zijn basisdebuut uitgerekend in de klassieker, kreeg hij kritiek te verwerken van zijn directe tegenstander Daryl Janmaat. Die verweet hem nare maniertjes te hebben.

Janmaat noemde Kishna ‘een rare gozer die erbij loopt alsof hij Cristiano Ronaldo is’. De aanvaller zelf is er duidelijk over. “Ik hoorde van mijn ploeggenoten dat hij iets negatiefs over me had gezegd. Dat moet hij weten, om zo’n reactie kan ik alleen maar lachen”, reageert Kishna tegenover Voetbal International. “Ik zie het maar als een compliment, want blijkbaar heeft mijn spel indruk gemaakt en hem beziggehouden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.