AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

KNALLEN! United – Olympiakos, Dortmund – Zenith! AUB 5 euro om in te zetten!

Vanavond worden er weer twee wedstrijden gespeeld in de Champions League. Manchester United speelt tegen Olympiakos Pireaus, en Dortmund ontvangt Zenith St. Petersburg. Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 5 euro PER DIRECT GESTORT!! Je hoeft dus zelf niet te storten alleen je centen op te halen! Echt waar! Mocht je wel een storting willen doen dan krijg je maar liefst tot 300 euro gratis op je eerste gedane storting! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer van deze actie!

Zie hieronder de notering van United – Olympiakos:

Zie hieronder de notering van Dortmund – Zenith:

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op twee gelijkspelletjes en een storting doen van 25 euro? Dan zou je er 25 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 30 x 4,35 x 5,00= 652,50 euro kunnen winnen! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in euro’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.