AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

CL-ACTIE: Man City – Barca, Arsenal – Bayern! krijg 5 + 300 euro om in te zetten! (GEEN STORTING NODIG!)

Deze week staan er een aantal prachtige CL-wedstrijden op het programma. Dinsdag is het Manchester City – FC Barcelona en Leverkusen – Paris SG. Woensdag staan AC Milan – Atletico en Arsenal – Bayern Munchen op het programma. Wie boekt er resultaat en wie delft het onderspit?

ComeOn geeft de bezoekers die zich via deze website registreren tot en met 300 euro gratis op een eerste storting. Daarnaast krijg je ook 5 euro om direct in te zetten! Je hoeft hier dus niet voor te storten, je krijgt je centen direct na inschrijving! Hieronder hebben wij de noteringen geplaatst van de desbetreffende wedstrijden:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Man City – Barcelona:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor AC Milan – Atletico

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Arsenal – Bayern Munchen:

  • Arsenal wint 4,45
  • Gelijkspel 3,95
  • Bayern Munchen wint 1,75

Mocht je dus willen inzetten op bijvoorbeeld drie gelijkspelletjes? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug! Mocht je bijvoorbeeld een storting willen doen van 25 euro? Dan krijg je er per direct 25 + 5 euro bijgestort! Als je dit zou inzetten dan zou je dus zomaar 30 x 3,50 x 3,20 x 3,95= 1327,20 euro kunnen winnen! En dit met een totaal RISICOLOZE WEDDENSCHAP!! Je eigen 25 euro hou je namelijk voor jezelf! Klik nu hier om je in te schrijven en zet vandaag nog je voetbalverstand om in geld!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.