AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax kan komende zomer twee topaankopen doen’

De financien bij Ajax zien er prima uit. Met een eigen vermogen van 95,5 miljoen euro hebben de Amsterdammers een ijzersterke positie. Dit blijkt uit een analyse van financieel analist Tom Muller van Theodoor Filissen Bankiers in het Financieel Dagblad. Nu de vraag wat Ajax met dit geld gaat doen?

De regerend landskampioen probeert al enkele jaren de tweede ronde van de Champions League te halen, maar het faalde steeds. Omdat het behalen van de tweede ronde zo belangrijk is voor de Amsterdammers denkt Muller dat er weleens twee topaankopen gedaan kunnen worden. Ook zou het logisch zijn dat Ajax zelf nog geen uitspraken doet over de te verwachten nettowinst. Veel zal namelijk afhangen van de prestaties van Ajax in de Europa League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.