AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Besiktas heeft vier miljoen euro over voor Ajax-flop’

Besiktas wil zich versterken met ex-Ajacied Nicolas Lodeiro. Ze zijn momenteel in onderhandeling met zijn club Botafogo.

Een succes werd de komst van Lodeiro naar Amsterdam niet. Ajax, dat onder meer met AZ streed om de handtekening van de Uruguayaan, betaalde vier miljoen euro voor Lodeiro. Daar kreeg het niet veel voor terug. In ruim twee seizoenen als Ajax-speler mocht Lodeiro in de Eredivisie 21 keer opdraven in de hoofdmacht van de Amsterdammers, alvorens de club de oud-speler van Nacional in de zomer van 2012 naar Botafogo liet vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.