AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Van Praag pakt Tiny Sanders hard aan in open brief’

Michael van Praag, voorzitter van de voetbalbond KNVB, is niet te spreken over de uitlatingen van PSV-directeur Tiny Sanders over Edwin van der Sar. Met het lidmaatschap van Van der Sar in het bestuur van de European Club Association (ECA) zijn er volgens Sanders te veel Ajacieden actief bij de UEFA. Van Praag, bestuurslid bij de UEFA, is voormalig voorzitter van Ajax.

“Tiny Sanders vroeg mij indertijd in deze zaak te bemiddelen en door dit zo te zeggen zou kunnen worden verondersteld dat hier sprake is van een Ajax-onderonsje en wordt aldus mijn integriteit als bondsvoorzitter van de KNVB aangetast”, schrijft Van Praag in een open brief aan De Telegraaf. “Het is bovendien een opmerking van iemand die beter weet, en dus ten onrechte de verontwaardigde clubbestuurder uithangt. Want zijn PSV staat bestuurlijk in Europa nu met lege handen…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.