AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Met Ricardo Kishna heeft Ajax een type Van Persie in huis’

Ajax gaat deze transferperiode geen nieuwe aanvaller halen. Ricardo Kishna heeft de technische staf tijdens het trainingskamp in Turkije weten te overtuigen, hij maakt de overstap vanuit de A-jeugd naar de selectie. Binnen de club is men vol lof over de negentienjarige buitenspeler.

“Als hij aan de bal is, voel je dat er iets gaat gebeuren, zo’n voetballer is Ricardo”, zegt Robin Pronk, zijn eerste trainer bij Ajax, tegenover het Algemeen Dagblad. “Creatief. Een type Van Persie. Buitencategorie. Is technisch, kan passeren, heeft een versnelling, scorend vermogen, hij kan het verschil maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.