AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Guus Hupperts zegt nee tegen Roda en hoopt op Ajax’

Roda JC en Guus Hupperts hebben de contractbesprekingen gestaakt. De aanvaller heeft aangegeven een transfer te prefereren.

Hupperts staat sinds 2010 op de loonlijst in Kerkrade en is het afgelopen half jaar definitief doorgebroken. Ajax-trainer Frank de Boer maakte zijn belangstelling publiekelijk kenbaar en dat heeft ertoe geleid dat meer clubs de buitenspeler zijn gaan volgen, denkt technisch directeur Leon Vlemmings van Roda JC. “Er is al enige tijd interesse voor Guus. Die is gegroeid nadat De Boer onlangs verklaarde dat ook Ajax Guus op zijn lijstje heeft staan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.