AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Moeizame onderhandelingen tussen Ajax en Benfica over Ola John’

Ajax wil zich in januari versterken met een extra vleugelaanvaller en Frank de Boer heeft al toegegeven dat Ola John hoog op de verlanglijst staat. De dribbelaar was in de zomer ook al in beeld bij de Amsterdammers, maar op het laatste moment ketste een overgang af. Ajax wil na de jaarwisseling een nieuwe poging doen, maar een akkoord is nog zeker niet aanstaande.

A Bola meldt dat Ajax en Benfica met elkaar in gesprek zijn over een verhuurperiode voor John, wiens contract in Portugal nog tot medio 2017 doorloopt. Ajax zou voor een halfjaar 400.000 euro willen betalen, maar Benfica aast op een hoger bedrag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.