AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax meldt zich bij Hajduk Split voor vleugelflitser Jean Kouassi’

Ajax heeft naar verluidt vergaande belangstelling voor Jean Kouassi, een negentienjarige aanvaller van Hajduk Split. Volgens het Kroatische Slobodna Dalmacija zitten scouts van de Amsterdammers regelmatig op de tribunes om de Ivoriaan te bekijken.

Het medium schrijft dat Kouassi ongeveer drie miljoen euro moet kosten. De vleugelspeler verkeert momenteel in een goede vorm, maar het is niet bekend of Ajax in de winter al tot actie wil overgaan. Trainer Frank de Boer is wel op zoek naar een extra rechtsbuiten en de tweebenige Kouassi kan daar spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.