AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Tottenham Hotspur gaat echt werk maken van Frank de Boer’

Tottenham Hotspur heeft volgens De Telegraaf Ajax-trainer Frank de Boer op het oog. De Engelse club zou de trainer van de Amsterdammers hebben benaderd voor de rol van hoofdtrainer op White Hart Lane.

Volgens de krant hebben de directie en technisch directeur van de Londenaren na overleg besloten om werk te maken van de komst van De Boer. Tottenham Hotspur nam afgelopen week afscheid van André Villas-Boas. De Portugees moest vertrekken wegens tegenvallende resultaten. Een 0-5 thuisnederlaag tegen Liverpool was de druppel voor het bestuur. De Boer is in beeld om Villas-Boas op te volgen in Londen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.