AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Spurs-trainer tekende protest aan tegen komst van Eriksen en Chadli’

André Villas-Boas werd maandag aan de kant gezet door Tottenham Hotspur. Anderhalf jaar nadat the Spurs de Portugese trainer in dienst namen werd hij ontslagen, een dag na de dikke 5-0 nederlaag tegen Liverpool. In de dagen na het afscheid van de coach komt de Daily Mail met het verhaal dat hij vier van zijn zeven zomerse aankopen eigenlijk helemaal niet wilde hebben.

Tottenham trok in de zomermaanden de knip voor Roberto Soldado, Paulinho, Etienne Capoue, Nacer Chadli, Christian Eriksen, Vlad Chiriches en Érik Lamela: aan dat zevental spelers werd meer dan honderd miljoen euro gespendeerd. Villas-Boas wilde echter alleen de eerste drie hebben en hoefde Chadli, Eriksen, Chiriches en Lamela niet. Hij gaf dat ook aan bij de clubleiding, schrijft de krant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.