AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Manchester United ziet aanwinst in Stefano Denswil’

Manchester United volgt de contractonderhandelingen tussen Ajax en Stefano Denswil op de voet. Als de gesprekken op niets uitlopen wil de Engelse topclub de verdediger in de winterstop naar Old Trafford halen.

Dat meldt de Engelse versie van Metro woensdag. Het huidige contract van Denswil loopt tot de zomer van 2015, maar Ajax wil de verbintenis snel openbreken. “Ajax wil graag met me doorgaan. Dat is natuurlijk mooi. We zijn nog bezig met onderhandelen. Hopelijk hebben we het voor het nieuwe jaar rond”, zei Denswil eerder tegen AT5.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.