AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Internazionale aast op Frank de Boer’

Frank de Boer schijnt bij Internazionale in beeld te zijn om hoofdtrainer te worden. In Italië moet de coach van Ajax de opvolger worden van Walter Mazzarri. Laatstgenoemde wordt wellicht slachtoffer van het feit dat de club een nieuwe eigenaar heeft.

Mazzarri staat met Inter vijfde in de competitie en daar is eigenaar Erick Thohir niet tevreden mee. Bovendien werd Mazzarri aangesteld door voormalig eigenaar Massimo Moratti. De Italiaanse media verwacht dat Indonesiër Thohir zelf een trainer wil aanstellen en dat zijn voorkeur uitgaat naar De Boer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.