AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax speelt oefenwedstrijd tegen Galatasaray’

Tijdens het winterse trainingskamp in Turkije zal Ajax een oefenduel beleggen tegen Galatasaray. Het wordt voor de Amsterdammers het eerste weerzien met de in 2007 bij de club vertrokken Wesley Sneijder.

De vriendschappelijke ontmoeting zal volgens Voetbal International plaatsvinden op 10 januari 2014, waar in Turkije de regerend landskampioen zich in die week precies zal ophouden is nog niet bekend, al wordt het waarschijnlijk het populaire Belek. Het is een trendbreuk voor de ploeg van Frank de Boer, die tijdens de afgelopen twee seizoenen steeds overwinterde in Brazilië.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.