AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Tottenham ontslaat Villas-Boas, gesprekken gestart met Capello en Frank de Boer

Tottenham Hotspur ontsloeg eerder op maandag trainer André Villas-Boas wegens de matige prestaties en de geruchtenmolen over wie de nieuwe oefenmeester van de club wordt draait op volle toeren. Volgens het Spaanse AS heeft Tottenham al gesprekken met Ajax-trainer Frank de Boer en Rusland-bondscoach Fabio Capello gevoerd.

De 43-jarige De Boer is sinds december 2010 de trainer van Ajax en pakte tot dusver drie landstitels met de club. Naast Ajax trainde hij nog geen andere club. De 67-jarige Italiaan Capello is sinds 2012 bondscoach van Rusland en was eerder onder meer bondscoach van Engeland en trainer van Real Madrid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.