AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Profiteer van deze voetbalzondag en maak kans op ruim 3200 eurootjes!! (Voor de echte liefhebber!)

Ook deze zondag worden er weer fantastische wedstrijden gespeeld op de Europese velden. Zo is het onder andere Cambuur – Ajax, Feyenoord – Groningen en AA Gent – Anderlecht. Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Bet-At-Home! Zij zijn onlangs een nieuwe actie gestart waarbij je voor maar liefst 50 euro gratis kan wedden! Totaal risicovrij! Het enige wat je moet doen is hier een accountje aan maken, en een kleine storting te doen! Als je dit dan inzet op bijvoorbeeld de wedstrijden van dit weekeinde, dan geven ze je bij een foute voorspelling gewoon je geld weer terug!

Hieronder ziet u de noteringen van bookmaker Bet-at-Home:

Hieronder ziet u de noteringen van bookmaker Bet-at-Home

  • Feyenoord wint: 1,35
  • Gelijkspelletje: 5,00
  • Groningen wint: 7,00

Hieronder ziet u de noteringen van bookmaker Bet-at-Home

  • AA Gent wint: 3,00
  • Gelijkspelletje: 3,10
  • Anderlecht wint: 2,30

Mocht je dus willen inzetten op twee gelijkspelletjes na 90 minuten voetbal? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug. Als je hier je VRIJE INZET voor gebruikt, dan zou je zomaar 50 x 4,15 x 5,00 x 3,10= 3216,25 euro kunnen winnen! En dit met een volkomen risicoloze weddenschap!

 

Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer direct van alle extra’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.